världens finaste

foton och världens sötaste brev fick jag idag av Emma, hennes lille son är så himla söt, är ju nästan så man blir sugen själv på att ha en (nästan sa ja fredde) ;) haha, nej men de får vänta lite till. man kan väl få låna honom lite kanske haha :) Emma hade skrivit ett sånt fint brevm jag började nästan gråta. Ska skriva tillbaka till henne sen, tack för fotona o brevet Emma de betydde mycket!

Sara ringde för en stund sedan, hon va på g hem nu, så ska vi snart sticka o handla lite, sen måste jag städa här hemma, lite iallafall här är ändå ganska fint, jag har diskat iallafall änsålänge, men plocka lite och sånt så här ser vettigt ut, så slipper min lille tedde de när han kommer hem :P han ska ju få en annan överraskning när han kommer hem så;)

ja hinner nog dammsuga innan sara kommer, om ja snabbar mig, så heeeeej så länge!

/dippa

 KOLLA VAD SMAL MAN VA DÅ?!

jag blir fattig

ja just de, ja blir fattig när ja går i stan med sara pe, de är konstaterat ;) haha., nee, ja har fått fina saker till lägenheten, och även sara fick mkt fina saker, så ja tror vi båda är nöjda i grund o botten;) haha vårt badrum har blivit jättefint nu, KLART typ och de känns jätte skönt o kunna stå o duscha i sin egen dusch, riktigt bra har de blivit :) får slänga in bild sen när ja hittar min mobilsladd? haha. idag så ska jag städa här fixa lite, efter som fredde ska ha lite folk här ikväll, jag själv ska rulla över till sara där de blir mys med tacos och vin för att fira henne i efterskott. de ska bli kul :) innan dess ska ja också hinna göra vid mig och handla med sara, och även hjälpa henne med maten ;P men som sagt vi har ju så nära varandra så de ska nog hinnas med :P haah

nu ska ja äta frulle, mm frallor med ost, och oboy till det, sitter inte fel nu kan ja lova!

/dippa


Ikea tripp:)

dagen har varit mycket trevlig, den spenderades på Ikea med Sara Matilda, svärmor, o sara o freddes mormor:) de va jätte mysigt, älskar att gå på Ikea, jag handlade dock bara lite små saker, de blev galgar, som vi behövde, ljus, en lampa till sovrummet, en vas med sånna prydnsads"blad" eller va man ska säga, sen typ kort till tavel ramar, sen fick vi ett säng överkast av freddes mormor :) mycket snällt! Just nu är fredde ute o springer o ja äter upp mina sista ahlgrens bilar, haha vilken skillnad ja fetar mig och han är duktig:) när tedde kommer hem så ska vi ääääta:) mm är hungrig, dock åt jag som vanligt KÖTTBULLAR på Ikea, mkt gott:) sen trodde jag att vi skulle kolla one tree hill och gossip girl, men tydligen har dom uppehåll nu igen?! aaah, så de blir typ vänner och mys, inte fel de heller ju:)

/dippa

lista

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?

sminket och håret måste de va :P

2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

Los Angeles hade inte varit fel

3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?

Resa framförallt, sen finns de väl mkt mer, men kommer inte på just nu!

4. Prenumererar du på någon tidning?
nope, men fredde brukar köpa typ, sofis mode till mig ibland ;P


5. Vad fick dig att börja blogga?
de va ett tag sen, mest för att skriva av mig, sen la jag av ettt bra tag, sen nu igen, men också det för att skriva av mig lite


6. Har du några stora planer detta nya år?
Ja en massa :)


7. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?

Kan va kul o baka, men köpekakor är lättare ;)

8. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?
Vet inte va de heter, men en som räddar djur och sånt! och även barn som har de svårt


9. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?

Hästar, katter, hund, hamstrar, råtta,fågel,kanin, haha de va nog allt ;)

10. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?

 Oj svårt, men då när alla bar sånna vackra klänningar och sånt, tror jag:P

11. Vad är det mest onödiga du har köpt?
hmm, jadu de finns mkt tror jag. men mycket av mina skor(som jag ändå inte kommer slänga fredde) ;)


12. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?

MATTE! fyfan va ja hatade det!

13. Har du några inplanerade resor det här året?

Blir någon resa i vår/sommar med fredde, sen kanske till hösten igen!

14. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?
absolut inte, tar de jag tycker är snyggt :)


15. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?

Jag o fredde har varit tillsammans i 1 år och 7 månader snart 8 :)<3

16. Svär du ofta?

allt för ofta tyvärr =/ haha

17. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
oj, jag älskar båstad tycker det är enormt fint så får bli det :)


tuesday baby

tisdag idag då ja. en ganska tråkig dag faktiskt. igår så gick jag fredde och sara till kvantum o handlade, sen åt vi lövbiffar o bakpotatis, riktigt gott var det :) sen åt vi kladdkaka med MMM:) haha sen va vi sjuukt mätta, sen gick ja o teedde o la oss :P sjukaste drömmarna ja har haft i natt om att jag plus andra ungdomar, många andra blev jagade som i ett krig och de sköts i hade sig, och precis innan ja vaknar säger jag : var är min bror?! sen vaknade jag av att anders knackade på sjukt rädd blev jag! jävla dröm! innan dess drömde ja om att ja skulle sitta i fängelse en månad så sa jag såhär: ja men en månad är ju ingenting. sen så tänkte jag, ja kommer aldrig få jobb eller leva ett normalt liv, de kommer alltid finnas att du suttit i fängelse. HAHAH asså ja vet inte vad som va med mig denna natt. haha men nu är jag vaken, och dagen ser ut såhär ungefär:

¤ Diska och plocka undan tvätten (efter att ja ätit frulle)
¤ kanske försöka fixa en hängare till badrummet, även en toapapper-hållare:P haha (fast tror ja väntar tills i morgon=IKEA) yeaaah
¤ senare ikväll hjälpa christina med sin häst, hon ska iväg o träna:) ja älskar att va bland hästar igen!
¤ vänta på mitt hjärta som kommer hem mitt i natten typ, för han ska tatuera klart hela armen nu, så när han kommer hem har han en hel-arm med tatooos ;D nice tycker jag :)

sen hoppas hoppas hoppas jag, för att de kommer bli kul och vara bra för mig :)

/dippa

just nu

Humör: im happy :)

Gjort: nyss diskat och gått ut me soporna (urk)

Planer: laga mat och bara slappa och mysa med älsklingen ikväll:)

Ser på: inget just nu, men för en stund sen janice dickinsson, hennes agenturgrej haha

Lyssnar på: just nu you found me med the fray

Läser: har inte läst mycket  böcker i mitt liv kan jag säga haha

Dricker: Mjölk, de bästa som finns :)

Äter: åt upp en tofiffee ask innan :S haha

Kläder: svarta byxor, vit tshirt med dsvart/rött tryck typ och svart kofta

Bästa: snart kommer fredrik hem, plus en glad nyhet som ja fick reda på idag :)

Sämsta: när ja gick ut med soporna, de är fan inte kul!! haha

Önskar mig: PENGAR! haha en resa, och massa kläder haha (kärlek har jag redan den bästa)









en salig blandning med bilder :)

just another day!

heeej!

jag hade en dags jobb förra veckan, slutade med att jag fick tre extra tider, me like:) jag o emma fick beröm också, för att de hade varit hög försäljning o vi hade skött de bra :) riktigt kul faktiskt ! helgen har varit lugn, i övrigt. idag kom min kära mor hit sen har vi farit land o rike runt för att hitta duschdraperi typ. slutade med att de blev de vi tittade på först. sen  va ja inne på bikbok o köpte ett par as fräcka jeans, sen la ja undan ett par skit snygga till, bara för att ja inte kunde väla så fick bli båda :P haha. nu är jag sådär mysig och vill bara ligga ner i soffan o inte göra ngt.. o äta toffife mmm :) så de ska jag göra innan jag tar tag i disken :)

/dippa



grekland i sommar?

ja tack, de hade jag velat, hittade ett bra all inclusive hotell för typ 12-13 tusen. sen har jag o fredde 2000 rabbat med, så de hade varit as gött, de är ändå rätt billigt för all inclusive, så behöver man inte äta ute och sånt ju man får ju allt på hotellet, riktigt gött,fint hotell var det med! nära strand och centrum :) åh jag vill! haha.

jag och mamma har städat här idag hon va snäll o hjälpte mig för här va förjävligt, är dock inte riktigt klar med köket, men orkar inte med de just nu dock. så nu luktar här gott och är hemtrevligt igen :)

kom hem nu tedde så ja kan "pyssa" på dig :P

/dippa

efterlysning!

haha kom nyss på vart fan är min silvrig/svart randiga klänning?!
ngn som har den kanske? i want it back ;P

den jag har på mig här ;)

happy feet

känner för att se happy feet en av mina älsklings filmer, så söt och rolig är den :)

iallafaall så jobbade jag igår de gick jätte bra, sen när ja kom hem så va de snabbt springa över till sara och kolla på handbollen, satan va vi skrek, men de va ändå bra gjort av sverige förlora med bara fyra mål tror ja de va.. kroatien är ju grymma. men de är sverige också:P haha. ajja, skulle egentligen jobbat idag, men emma va frisk så blidde inget. så nu får ja städa vår skitiga lägenhet istället, äntligen kan man få ordning och reda!

Sara och ja ska kanske ta en tripp till ikea på onsdag och de hade varit riktigt kul! Sen ska jag och mamma hjälpa christina med hennes häst på tisdag hon ska träna den då:) skit kul o få va bland hästar igen, ja känner att ja vill bara ha en och rida på nu!! så härligt :)

/dippa

sam min stora häst
sam stone

ibbe min d-ponny ( ibn sahara)

22 januari

tiden går så snabbt asså ;) jobbade i tisdags, de gick bra, både jag o terese va sega och halvkassa så de va skönt att inte vara den ända :) sen körde jag o mamma hem hit en sväng, och sedan till broby, freddes tatuering blev svinbra.. eller kommer att bli har inte färglagt och gjort allt runt om än, men bara nu är den jätte fin, sen hade han gjort en "tjej" svala, jätte fin, och under den står där "ditte" med liten text, så han kan göra över den om de skulle skita sig, haha. sen ska han skriva fredrik under den andra "kill" svalan :) de blir riktigt nice :) jag ska med boka tid snart, han är riktigt duktig han i broby :) ja har tre tatueringar ja vill göra två små, och en ganska så mellan stor, men får se vilket de blir först :)
idag ska jag jobba för emma som har blivit sjuk 16.00-20.30 och kanske i morgon, 11.30-20.30, låång dag men behöver pengarna så hoppas de blir jobb. sen även lördag, fast de är redan min tid så :)

igår va de bara slappe med gossip girl och one tree hill, sara kom över o tittade mkt mkt bra va båda avsnitten som vanligt :)

har städat trappuppgångarna idag, så mamma va snäll o diskade, skönt :) sen har elektrikern varit här, så nu har vi ljus på badrummet :P och förhoppningsvis kan man snart börja använda de normalt :)

nu ska jag bara chiilla innan jobbet, sköönt!

/dippa

söt tedde ;)
I will never stop loving you!

ordning och reda

det är vad jag vill ha nu! snart är badrummet klart och då
ska vårt hem få ordning och reda, riktigt skönt ska de bli :)

igår va jag o mamma i stan en sväng, ja köpte en jättefin t-shirt
och sen bebiskläder som ja ska skicka till emma i spanien,
riktigt söta var dem :) de fick iallafall fredde till att komma på en
jättesöt bebisplan för vår framtid :P haha

idag ska jag jobba. 16.00-20.30 sen hämtar mamma mig, sen ska vi
snabbt köra till broby och till fredde, för han ska tatuera sig idag, resten av
armen, de blir säkert jätte bra:)

hoppas de blir slappt på jobbet idag, vilket de nästan aldrig är så
men bara för ja fortfarande är lite halv kass, kände mig bra igår på
dagen, sen blev jag jätte dålig på kvällen.. tråkigt.
 ja får väl laga lite mat innan ja åker o jobbar så
jag blir lite piggare och sådär :)

onsdag och torsdag kommer bestå av städning, städning och städning
de behövs vill jag lova, sen kommer här va ordning och reda :)
sen på lördag ska jag jobba, längtar tills ja får januari lönen:)
och längtar tills de blir IKEA dags. älskar IKEA, alltid lika kul

nu ska jag bara vila mig så mkt som möjligt inför jobbet idag!

/dippa



sjuk

jag har varit sjuk i helgen, så de blev inget jobb för mig i lördes.
sandra var snäll o ställde upp och ja fick en av hennes tider
i morgon istället:) jag är fortfrande förkyld och konstig tillochmed kakelmannen frågade
om ja va förkyld. hrm. haha men hoppas
att de blir bättre snart! :)

idag vill jag till stan en sväng., men får se hur de blir med det..
vårt badrum blir iallafall klart senast onsdag hur gött är inte det..
äntligen slipper man gå upp på övervåningen skit störigt!!!

snart blir de en ikea tripp och jag längtar, älskar ikea:)

/dippa

top dog

huh nu har jag varit duktig och städat trappuppgångarna så nu är jag sleten.
igår va jag på stan med jessy, vi fikade och traggade på rätt bra haha:)
sen ikcäll ska vi kanske ut? eller så blir de mys framför lets dance typ.
är faktiskt fortfarande förkyld och sover jätte mkt nuförtiden:S haah ajja..
idag är vårt badrum färdigkaklat, de ska bara fogas, asså där imellan typ. haha
så de är riktigt fint faktiskt.

kollade på top dog innan , va inget annat på tv. sjukt att ja nästan började gråta.
de va så söta hundarna, snacka om djurälskare :P haha jag vill ha en vovve, sjukt kul
att träna den, den blir som ens bästa vän. plus att man får motion ett riktigt stort PLUS!
haha. hade faktiskt velat ha en liten dansk/svensk gårdshund. min kusin martin hade skaffat
en sånn, riktigt pigg och alert söt liten hund :)

ajja nog traggat, nu ska jag fixa ngt att äta tror ja ;)

/dippa


titta såå sööt:)


jättefin i denna färgen :)

kakelmannen

nu är badrummet snart färdig kaklat och de blir bra bra bra :)
snart kommer mamma så ska vi snabbt in till telnor o fjäska.. haha
senm ska jag o jessy gå i stan de ska bli mkt mysigt :)

idag är jag glad.

tack och hej:)

/dippa

drömmer mig bort

till paradiset , tack!



NU SKA JAG GÅ O KÖPA EN TRISSLOTT SÅ JA KAN VINNA PENGAR SÅ
VI KAN ÅKA DIT!!! för dom säger ju det.. plötsligt händer det. hrm.

/dippa


gossip och oth

idag är jag trötter, de får man vara ibland.
de är här o meckar med badrummet idag igen, huh.
pratade med min bror idag ska få låna hans "magtränare"
en sånn man sätter på magen som drar ihop musklerna
samtidigt som ja ska ut o gå långt, sen göra situps o sånt när
jag kommer hem, hoppas på att de funkar :)

idag kommer fredde hem lite tidigare sen blir de matlagning mys och sånt,
sen bär det av till maxi kassa 14 för personalmöte.
idag kommer nog one tree hill och gossip ut igen och vem älskar inte det??:)

/dippa





the fray, you found me

I found god
On the corner of first and Amistad
Where the west was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I Said where you been, he said ask anything
Where were you?
When everything was falling apart
All my days were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
That never came
To the corner of first and Amistad


Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me


In the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not, who I want to be
No way to know how long she will be next to me


Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me


Early morning, City breaks
I've been calling for years and years and years and years
And you never left me no messages
You never send me no letters
You got some kind of nerve, taking all I want


Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Where were you where were you

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Why'd you have to wait?
To find me, to find me


inget har egentligen förändrats

Jag vet om att världen aldrig kommer sluta förvåna mig men ändå hoppas
jag innerst inne, att man inte skulle behöva förvånas så pass mycket som man faktiskt gör varje gång.
jag blir alltid lika chockad, alltid lika förvånad, hur hände detta, osv osv.
men jag vet  att snart kommer det en ny chock en ny sak att förvånas över.
jag har nästan ställt mig utanför denna cirkusen. och ibland skrämmer det mig,
egentligen borde det inte skrämma mig, för det är samma visa om och om igen.
det är faktiskt ganska skönt att inte bry sig om sånt som egentligen är oviktigt. jag lägger
inte energi på det längre, jag lägger energi på det som är viktigt och det känns inte så läskigt ändå.
inget har egentligen förändrats, fast att jag har det,

mycket jobb förra veckan, de känns bra. hoppas de blir mkt denna med, har iallafall en dag.
idag blir de lite städning här, och i slutet på denna veckan så är förhoppningsvis vårt badrum klart.
hade egentligen velat gå på bio ikväll ska se om jessy vill de, vi ska kanske ses en stund idag
fast jessy måste sova lite först för hon är en nattuggla ;) haha

jag är fortfarande positiv!

/dippa



snö

japp inatt har de kommit snö, ah drygt, kudne de inte bara komma på julafton istället,
drömde dock inatt att ja vba o åkte skidor, blev riktigt sugen på de, de är as kul :)

iallafall mår ja inte bra idag, kämnner mig halvkrasslig fram o tillbaka.
ska iallafall jobba kl 16-20.30 typ. så de ska ja nog stå ut med,
får kämpa nu dessa dagarna när de är mkt istället, sen blir de inte förrens
nästa lördag om de inte ringer förståss:)

ja klarade mitt nyårslöte ganska bra igår, wohoo haha;D

nu ska ja äta frulle, o försöka få upp min sjuka älskling, synd om honom<3

plockade ner alla julsaker här hemma igår, så nu är här tomt!

"de kan inte finnas många indianer i deras kanot" haha :P

/dippa

home

nu är jag hemma, stan är helt dött för tillfället!!
åt iallafall pommes med pommeskrydda på sibylla
med mamma, o sen traggade lite med malin hah
sen nu är jag här, ska fixa i ordning lite här hemma
sen titta lite på tv tror ja :) köpte dock ngn rolig doft sak
som ja tänkte att vi skulle ha på badrummet när de nu blir klart:P

gud va trött ja är ska nog somna en stund :P

/dippa


saknar tedde nu!!

:)

HAHAHAH
life is fun..

idag fyller sara år. Grattis gumman :)
skulle egentligen på kalas men sara är sjuk. så krya på dig också:)!

har blivit inskriven på schema nu på jobbet o de är gött. har iaf mkt denna veckan
jobbade igår, sen på ons, tors, fre och även lördag! så de är gött

idag ska ja o mamma gå lite på stan tror ja de ska bli mys, sen vet ja inte vad som händer

/dippa













de är kul att kolla igenom gamla bilder på mammas data !

...

:) och :( och :O och :/

/dippa

hej 2009

hej 2009!
nyår började här hemma, jag o fredde fixade och donade och här va jätte städat och fint när folk kom hit, även maten tog sin lilla tid men blev bra till slut :) är riktigt nöjd med det :) mackeröv gav oss en liten blomma, och rödvin och godis fick vi av matilda, tack för det :) vidare sen till hammar, en helt okej kväll tyckte jag, Men hade nog blivit rokigare om vi stannat här, blev lite splittrat på den andra festen. de viktigaste är ändå att jag får spendera år 2009 med fredde, den personen ja älskar mest.

igår blev en riktigt fete dag med slappe, pizza, kladdkaka och så kollade vi på vänner och sånt såklart. sara var här o gjorde oss sällskap och vi traggade på rätt bra, man behöver sånna kvällar helt klart :)<3

Jag önskar mig ett 2009 med nya upplevelser och utan tråkiga händelser. resten av vintern, och våren kommer vi iallafall att spendera i vår underbara lägenhet, sen kanske de blir resa/resor i sommar, de beror på. även jag fyller 20 o de måste firas på ngt sättt. sen efter de, så vetifasen, tror de blir plugg för både mig o fredde, o då kommer vi förmodligen bo i köpenhamn, malmö, lund, eller kanske rent av mycket längre upp i landet. vem vet. det löser sig.

denna dagen har börjat mycket mycket bra <3 nu sitter ja dock här själv och ska ta tag i resterande disk som vi inte orkade igår, sen ska jag nog kolla på camp rock och feta mig, nyårslöftet kan slänga sig i väggen iallafall idag också. får hinna äta upp kladdkakan innan ;)

hejdå 2008, som lärde mig mycket saker som är bra att veta i livet. och hej 2009 som ska bli ett av de bättre åren!

jag är positiv.

/dippa


RSS 2.0