äntligen hemma

äntligen hemma från dagiset är helt slut i huvudet! ska snart äta mina pannkakor min käre tedde lagade igår:) sen ska jag städa trappuppgångarna, sen ska jag vila lite innan jag drar igång med disken. började äntligen träna igår, tränade medel/puls med sara, de va jobbigt, men orkade mer än va jag trodde så de va positivt :) ska förmodligen träna idag med, antingen aerobic eller medel, är rätt så sleten o har träningsvärk sen igår så aerobic kunde va ganska slappt. ska ju förmodligen träna i morgon med så:) i morgon blir de även stan med mamma, ska fixa massa ärenden o köpa mina kära byxor hos kära sara :)

nee nu blir de pannkakor:)

längtar efter min teddefis<3

/dippa


dagis

dagis ringde, ska jobba till två idag, ja sitter o äter frulle nu, sen ska ja göra vid mig o sticka så snabbt som möjligt. sen ska ja städa trappuppgångarna plus ja har en enorm disk, men ja vill träna idag igen, medel eller aerobic kl 17.00, ngn som är på hör av er under dagen :)?

nu ska ja göra vid mig tack o hej!

/dippa

26

min dag: jobba på dagis 12.00-17.00, sen blir jag upphämtad av sara för att sedan dra vidare o träna kl halv sex, på den tiden ska jag alltså hinna köpa kort, byta om o sånt, men de löser sig visst :)

igår så va ja på stan med malin, ja köpte två linnen, ett mintgrönt och ett lite ljusblåaktigt. haha, de va trevligt på stan:) sen så hämtade mamma mig, o sen åt vi pizza, även fredde va hemma :)

nu måste jag skynda mig, ska försöka hitta fram träningskläder med o sånt mög:P haha

/dippa

det sjukaste idag

pratade med mamma nyss, pappa var vansinnig där hemma, en hade ringt och berättat för pappa att en av våra grannar eller ngt hade ringt in o tyckt att våra buskar var för höga.. HAHAHA asså har ni hört något mer löjligt att gnälla på, vem fasen har tid och ork att ringa in och säga de och dessutom va anonym o inte stå för de? haha asså folk har verkligen för lite att göra, att orka gnälla över en sånn sak när de finns så mkt större problem, och vem tänker ens : hm... deras buskar ser ganska höga ut, jag tycker nog de är för höga, nu ska vi ringa in till "ngn gubbe som kan ringa vidare" och säga att de ska klippa ner dom, för det är så oehört viktigt att buskar i inte är FÖR höga. OKEEEEEEEEEEEEEEJ ja blir så trött, SÅ trött.

/dippa

den 25e..

vilket innebär löning, bara de att ja inte fått in den än?! hmm.. kommer kanske efter tolv ibland är banken cp.. så får la se, för kommer de in så ska dippa nog köpa träningskort så hon kan få röra sig lite ;D men annars får de bli att åka ut till vä o hänga med familjen, pallar nämligen inte sitta själv hela dagen/kvällen. fredde ska iväg o träna så idag kommer jag bara sakna honom hela dagen:( haha

händer inte mkt idag annars, ska äta frulle nu, sen får vi se hur de utvecklar sig :)

/dippa


ja gillar denna bilden:)

dippa är trött

ja o fredde va hemma ganska sent igår, men hans tatueringar blev fina, är dock fortfarande inte helt klar med bakgrunden och såntdär :) men de blev nice, så nästa gång fredde är där så ska jag beställa tid tror ja :) haha

idag händer inte alls mycket, ska diska vår enorma disk, plocka undan all tvätt och gå ut me soporna, huh och ja är jätte trött, somnade inte om efter att fredde gick i morse, så får väl sova en timme sen med:P sen ikväll kommer fredde hem då ska vi bara laga mat och mysa :)

idag är de fint väder o ja bara känner för att ut o gå en låång runda, men hatar att gå själv , de är så himla trisst, skulle vilja ha en hund eller ett tragge-sällskap haha:)

nee, nu ska ja väl påbörja min dag snart, ska nog äta pannkakor till frukost som ja lagade igår haha:P

/dippa






lite bilder ja hittade på faceebook :)


























fin bild

jag har äntligen blivit medlem på facebook inte för att jag fattar de, men de kan ju va kul, haha :) hittade en fin bild på saras facebook när de va här i sverige o hälsade på :)


Emma, Sina, Jag, Sara, John, Lisa, Anna

Barndomsvänner:)

nu ska ja snart åka till broby o hänga där med min tedde medans han tatuerar sig :)

/dippa

min resterande helg och nya veckan

Lördag: så blidde de hem till sara o david iallafall, de va mysigt, kollade på melodifestivalen och johan glans såklart haha :) sen gick ja o fredde hem o la oss, för ja skulle upp o jobba på söndagen

söndag: jobbade 11.00 till 19.00, sen tvättade ja o fredde lite, sen kom sara in o vi kollade på anastacia, fast ja somnade lite :) haha

måndag/idag: dagis ringde, jobbade från 09.20 till 13.30 så lite blev de iallafall. sen nu sitter ja här, ska äta lite snart, tänkte nog unna mig lite pannkakor :D haha , sen senare idag ska ja ta mig till broby på ngt sätt, fredde ska tatuera resterandearmen nu ju :) sen ska ja höra om en tattoo med så:) sen kommer vi nog hem väldigt sent idag.

resterande veckan: har inte jätte mycket planerat, ska iallafall in till sara på bikbok o handla ett par byxor, ska nog dessutom köpa träningskort o träna på onsdag haha, sen på lördag blir de fest för emma g, ja kunde byta bort min jobbetid, så lite dricka för dippa g blir de :) de ska bli kuul! sen har ja inte mycket mer planerat denna veckan va ja kommer på, så är de någon som vill hitta på ngt så bara att höra av sig :)

/dippa


12.00

är klockan nu när jag börjar skriva detta inlägg. jag har redan hunnit med att städa trappuppgångarna, och kört ut till vä för att lämna bilen, hunnit med ett telefonsamtal med masen,  men har inte hunnit äta frukost, haha hej omvänd värld. nu sitter jag iallafall i vä, är as trött, vet inte varför, förkyld, och är fortfarande krasslig, och tråkigt humör,  tur att de inte är förrens i morgon jag jobbar, hade aldrig pallat idag, får hoppas ja vaknar upp på ett bättre humör i morgon!

min fredag: jag jobbade till 13.00 typ, sen åkte ja hem o va riktigt sleten, sen vid halv fem kom john o jagge, så körde jag hem dem här till vä, och tog bilen och körde hem, in i duschen,  fönade håret och sen iväg hem till masen där jag färgade hennes hår, eller slingade de typ med en askblond färg utan sling mössa, de blev faktiskt riktigt bra, ja blev nöjd, o tror malin med blev de, hon sa de några gånger iallafall haha :P sen kom tess och jea, o vi körde o hämtade upp cillen och sen vidare till rondik, där blev de lite mys för mig och fest för de andra. stack hem ganska tidigt o sen körde ja o fredde o handlade godis, sen kollade lite på "ps i love you" (kan va världens bästa film) sen va ja riktigt tröttt så ja somnade

idag: står bara slappa på schemat. eller ja har ju städat lite, sen ska ja va här en stund sen bara hem o slappa känner ju mig fortfarande krasslig och orkar typ inget. kanske in till sara o david en sväng med, vi får se :)


jahopp, nu ska jag försöka få mig själv på andra tankar, o fråga om mamma har något ja kan äta!

/ dippa

gammal bild på masen jag o cillen :)


dippa


mina dagar

japp de föregående dagarna har typ sett ut såhär ;onsdag: jobbade jag på dagis lite, sen åkte vi till knislinge lite jag sara och fredde o hälsade på :) torsdag: slappade jag, sen jobabde jag på kassa 14 16.00-20.30 sen hämtade mamma mig, o sen blev de pizza o filmmys med mamma och mitt hjärta :) idag: har jag jobbar på dagis 08.30-13-00 de va slappt, typ inga barn alls så fick gå tidigare så de är sköönt! sen ikväll blir de " avskedsfest" för jessy och rondik, men innan dess ska jag hinna diska, laga mat, bämta bilen o lämna john, duscha o sen kanske om ja hinner ska ja hem til malin innan och slinga hennes hår :) ska dock inte festa ikväll, är fortfarande lite halv sjuk så lika bra att låta bli, sen fick ja låna bilen med så skönt att köra hem sen när man vill! :)

längtar tills jag börjar träna igen, ska bli skönt att komma igång, och ja behöver de nu innan sommaren :)

nu är de iallafall bestämmt, 1 maj flyttar jag hem, och fredde till knislinge, oh nej, inte för att de inte funkar eller inte går bra, tvärtom, de funkar jätte bra! men eftersom fredde ska plugga sen till hösten så ska vi flytta till lund då, och sen vill vi ha pengar till att resa i sommar, så de blir en resa, och ett litet rum i vä igen, men de gör inte så mkt, de är ju bara en mellanlandning. sen under sommaren ska ja söka jobb i lund som en dåre :) i sommar kommer vi ändå förmodligen bo i yngsjö! detta är den absolut bästa lösningen, och de kvittar vart i världen jag har min tedde, så kommer ja alltid älska honom, fast nu är de ju bara i knislinge, puuuh haha :)

de svåraste kommer ändå vara att lämna den här fina lägenheten, ja kommer sakna att bo här, but life goes on.

/dippa

17 februari

heej!

gårdagen blev en mysig dag, jag åkte ut till mamma o dem vid 12 tiden, började med att ja åt lite frulle typ. sen började ja må dåligt o få ont i huvudet, så tog två alvedon och somnade på soffan, sen vaknade jag och lite senare åt vi kotlett sås och ris, det satt riktigt fint i magen! sen så badade jag och de va också riktigt skönt, sen blev jag o john sugna på glass så vi körde till kosnum och köpte glass o chokladsås, så jag mamma john och pappa tryckte hela paketet haha, sen körde mamma hem mig, o då fick ja äntligen träffa min älskling som hade jobbat och tränat hela dagen.

idag händer egentlgien ingenting. men ska typ städa här och så, även laga mat, o de tar ju i princip hela dagen, sen ikväll ska ja bara mysa med fredde, som även kommer hem lite senare idag. dock inte så sent som igår, o så hoppas ja förståss på att gossip och oth har kommit ut. känns som en evighet sen ja såg sista avsnitten:P

nu har jag o fredde iallafall kommit fram till en lösning, med hur vi ska göra efter sommaren. kommer sakna denna lägenheten, men de är den bästa lösningen. och de kommer bli jättebra tillslut, vi har ju varandra<3

nee nu får ja ta tag i mitt liv

/dippa


min helg :)

heey!

fredagen blev lyckad :) förfest hos stringet, mycket mysigt och trevligt, sen utgång class, helt sjukt att man kännde sig som en 30 åring som kommit totalt fel, men dansade gjorde vi hela natten så ja kunde knappt gå sen:P haha sen tog ja o sara bussen hem o sa hejdå o gick in i varsin port ;D haha mycket trevlig kväll, tack för de tjajoor :) lördagen (alla hjärtans dag) blev hur mysig som helst, började dagen me o ge fredde en present, sen åkte han o tränade och jag jobbade i tre timmar bara, sen körde jag hem o då får ja en jätte fin ros-bukett av fredde, så söt :) sen duschade jag o gjorde vid mig sen begav vi oss till bion, (vi åt lite bk först) hahah sen såg vi då benjamin buttons otroliga liv, vilken bra film asså, rekomenderas starkt! det blev en riktigt mysig kväll:) o ja älskar min tedde :)

gårdagen va bara en tvätt-mys dag typ. kollade på patrik 1,5, haha den va rätt rolig :) sen diskade vi vår enorma disk, som gick mycket snabbare när man va 2 :) haha

idag vet jag inte vad som händer, kanske ut o gå med malin, eller så funderar ja på att åka ut till vä och titta film o mysa med mamma som kommit hem, ja är ju i princip ensam hela jävla dagen haha, fredde tränar direkt efter jobbet så ses inte förrens halv 11 ikväll typ, åh ja vill med börja träna, får vänta tills lönen kommer ;D

/dippa


hey sunny day

idag är en sånn dag man blir lycklig när man stiger upp, solen skiner upp snön och allt blir så ljust o skönt på ngt sätt, härligt tycker jag, no more gråa trissta dagar;D gårdagen va mysig, malin kom hit o vi tittade på topmodel, åt tikka masala, o stackars fredde fick stå ut med topmodel, som han dock blev ganska insatt i sen ;D haha sen gick vi o handlade där vi träffade sara, gött, så fick vi skjuts hem haha tack sara :D sen lite senare åkte masen hem, o ja gick o la mig, sov ända till 10.15 idag, hade lätt kunnat sova längre, men kännde inte för att såsa bort denna underbara dag, nu är dock frågan va som händer idag, ja vill göra ngt kuul :) ikväll blir de förfest hos amanda, de ska bli kul :) fast har fortfarande inte bestämmt om ja ska dricka eller inte dricka =/ haha, ska ju helst gå ner i vikt, haha, ska snart börja träna med så. även lite bandy ska ja spela på måndagar, haha med mackeröv o gänget, de ska bli gött:) nee nu ska ja väl äta lite frulle eller ngt. är dock inte sugen på mackor eller ngt, ja vill bara uuuuut i de fina vädret:)

/dippa


vi på nyår ;D

laura izibor-mmm

Mmm..

make everything so simple in a crazy world,
and I'm tryna find the words to say,
you make everything alright just by being around
boy you make me wanna sing

mmmm

your my light in the dark
guiding, guiding me home
and your faith in me, is all I need
baby, mmmm your love it sets me free

mmmmm....

I need a little help, boy
I can't seem to breath easy
not when you're around oooh

mmmm....

.. tedde<3

ändring

blir inte stan, sköönt. slapp åka in för att reservera, deras hemsida funkade igen, så nu ska ja nsart hoppa in i duschen o stå där i tjugo ååååår, sen göra vid mig o diska med. sen kommer masen sen efter sin träning, så ska vi tälta lite top model tillsammans, o äda mat o sånt när fredde kommit hem med :)

DIPPPAAAAAAAAAAAAAaa

torsdag 12

de är bara den 12e, o ja längtar redan tills nästa löning:S ajja fick iallafall fina presenter till mitt hjärta för de sista pengarna. idag ska ja in till stan en sväng igen, ska reservera biobiljetter tills lördag, deras hemsida verkar konstig så får åka in istället. så ska snart hoppa in i duschen sen blir de en snabbis till stan, sen hem igen, o då väntar disk och såntdära, idag blir de bara mys med älsklingen, har knappt setts denna veckan känns det som, o i morgon blir de förmodligen fest, iallafall förfest så då ses vi inte jätte mkt heller. fast lördag är ju vår dag, men chefen ringde innan o frågade om ja ville jobba stängning, o ja sa att ja kunde ta halva passet, för att på kvällen ska ja ju va med tedde, ja visste att han skulle ringa, de är så typiskt. men ändå, de är ju inte min orginaltid nu när ja blivit insatt på schema, o hon tjejen som tydligen skulle jobbat har slutat, så. jaja, de löser sig. blir dock ganska sent om ja ska jobba stängning, o då hinner vi typ inte ses alls under dagen, o de är ju med trisst, plus bion missar vi då med.. men lite kan jag ju jobba iallafall så får se hur de blir :)

nu ska ja hoppa in i duschen o sen göra vid mig o bege mig in mot stan.

ikväll känner ja för att gå en lång promenad i snön:)

/dippa

snö-ig onsdag

fick en ganska stor chock när man vaknade i morse, de va inte lite snö som hade kommit, ja blev bara trött och samtidigt sugen på att åka pulka o sånt kul. fast de gjorde ja inte. jag vart faktiskt uppe med tuppen idag, redan halv 8 vart ja uppe, och vid 11 va ja ute i vä o hälsade på pappa o djuren, mamma är i danmark o john va i skolan. de va mysigt, o som vanligt somnade ja lite i soffan, älskar den soffan. den är magisk, alla som ligger i den somnar, de är vetenskapligt bevisat ;D haha. sen begav jag mig in mot staden o mötte malin, hon hjälpte mig me alla hjärtans dag present till fredde, o de va längesen vi sågs sist så de va kul o få tragga lite som vi brukar! så tack för de masen :)  blev lite roliga saker, kan inte skriva de här för tedde smygtittar ;D köpte iallafall en liten rosett till håret, till mih själv då, jätte söt va den :D sen kom ja hem o hann träffa fredde i en halvtimme, o nu är han o tränar, så jag tältar top model, pallar fan inte diska, gör de i morgon eller kanske lite senare, fredde är ju inte hemma förrens typ 10 halv 11, så får ju ha ngt att göra:) de har varit en mysig dag, men i morgon vetifasiken va ja ska göra :) blir in till staden o kolla upp biljetter till bio kanske, deras hemsida är knasig. ska förmodligen på bio på lördag, ska bli en mysdag bara:) fredag blir kanske lite fest, de hade varit trevligt:) blir nog iallafall förfest, får se hur ja mår är fortfarande halvkrasslig, men just nu vill jag :)

nu ska ja tälta vidare ;D

/dippa




lite bilder

ja hittade på min bdb :)






07-06-08

2007-06-08, de bästa datumet i mitt liv<3


klockan är bara

klockan är bara lite i elva, o jag har inte mkt planerat  idag, de känns trisst som fasiken. ja vet iallafall att ja ska plcoka undan tvätten, diska och ta mig en dusch, justeja, ja slapp att jobba idag, tur o oturen typ, har knappt sovit för min dumma hals, så de va rätt tur men behöver ju pengarna så otur på de sättet. ajja har börjat kolla på top model säsong 11 nu, älskar att kolla på de, ja hade älskat att vara fotograf, hade lätt velat gå en fotokurs typ nu, (har ju redan gått en i gymnasiet) men ja har verkligen försökt hitta ngt men gör inte de :S de är trisst. ajja får försöka kolla upp de på annat sätt, men allt kostar ju pengar så får la se.

nu ska ja kolla på top model,

tack o hej.


spotted, lonely girl sitting in her sofa

fy, vilken tråkig kväll, nu tänker jag gå o lägga mig o se framåt istället

godnight everyone.


february

har varit sjuk hela helgen (tack dagisbarnen) haha usch dom bara nyser o sånt på en snacka om bakterier, fast sen är dom ju så söta med, igår kväll va ja iallafall rätt bra igen, och i morse ringde dagis igen, så jobbade till 16 idag, sen precis när ja hoppat av cyklen här hemma så ringer dom igen "kan du jobba till halv 5 i morgon", så de ska ja göra, fast på en annan avdelning:)

åh ja o fredde kollade resor igår, hittade två jätte bra, antingen grekland eller turkiet, får se vilket de blir, vill ha ngt o se fram emot  riktigt skönt ju :)

nu ikväll ska ja först laga mat till fredde som kommer hem en snabbis, sen ska han till träningen, sen kanske jessy o malin skulle kommit hit, men jessy är nog sjuk så krya på dig gumman, och malin jobbar ganska sent så får se.

ajja, ja får väl sitta o titta på ngn bra film :)

/dippa

Sometimes I,melt I,
I don`t know where to put myself but
I`m not alone,cause right outside there`s
two people just falling in love
v

söööömn

sömn är ngt ja behöver MKT av, och i morse ville ja bara sova sova och SOVA, de vill jag nu också, men ikväll blir de taco mys me mamma o tedde, sen kanske se ngn bra film? ja måste ju hnna mysa nu när ja jobbar exakt hela veckan:)

/dippa

det okända

nu sitter ja här ensam igen, tedde har åkt för att träna, men snart kommer mamma och john och joinar mig, så ska vi kolla på de okända, de är sjukt läskigt, o roligt att titta på. de ska bli mys har inte träffat mor o john på länge nu k'nns de som! :)

/dippa


dippa på dagis hela veckan

japp jag har fått jobb hela veckan, så blir en fullspeckad vecka för mig, jobbar i morgon från 8 till halv 2 sen på fredag halv 8 till halv 1, sen på lördag på kassa 14, maxi, halv 2 till 7 och på söndag på kassa 14, 11 till 7 så de har varit och kommer bli en fullspeckad vecka, sen nästa vecka kommer kännas tomt att inte ha ngt att göra ju haha :P
fan va man blir trött av att leka med barn hela dagarna, men jag trivs där jätte mkt, de är så söta barnen. men nu ska ja vila mig igen, ja är helt sluuuut ;)

you just don´t know how people really feel. man känner sig så ynklig och liten i denna grymma värld.

/dippa

trött i huet

åh gud nu är jag trött i huet av att lyssna på alla sprallliga glada barn idag, dom är ju för söta dom där minstingarna, där va en liten tös som skulle upp till en hela tiden o bara gosa, de är ju så mysigt :) ja ska jobba i morgon och på onsdag också, de tycker jag är riktigt gött :) i morgon från 08.00-15.00, och på onsdag från 07.30-14.45, de är riktigt bra med pengarna asså:) och ja trivs bland de små barnen :) som sagt, hoppas på ett vikariat där:) nu ska jag äta lite, de har dock inte världens godaste mat på dagiset haha, sen ska ja vila mina stackars öron och mitt huvud:) sen ska ja diska o lite så, o vänta på att min tedde kommer hem, natti typ ;P

/dippa

dippa på dagis

dippa är trött idag, hon somnade innan, men nu är hon vaken, iallafall halvt, tedde bokmalar sig.. o ja vill mest nana. för dippa ska jobba i morgon på dagis, bland dom minsta söta barnen, halv nio till halv ett, kanske längre, dippa hoppas på ett vikariat där, de verkar som hon kan ha god chans eftersom chefen ringde henne idag ju o frågade om hon ville jobba. de tycker dippa är bra. dippa är fet idag, hon har ätit kladdkaka TVÅ gåbger. fy skämms.

tack o hej

/dippa


till min tedde :)

ända sen ja träffade dig första gången så har jag känt ngt speciellt för dig. jag vet om att det är menat att vi ska vara tillsammans. de finns ingen kille i världen som skulle kunna ta din plats, de finns ingen som du. underbar på alla sätt och vis, och du är inte rädd för att visa att du tycker om mig. jag älskar när du skrattar, ja älskar när du står sitter och går, ja älskar allt med dig, och de kommer jag alltid att göra. jag kan skatta mig lycklig som har dig, för de finns inte många killar som är som du hjärtat. och tanken på att jag ska få spendera resten av mitt liv med dig, gör mig lyckligare än någonsin, ja vet om att vi kommer att vara tillsammans livet ut och ha det bästa livet ihop man kan ha. 2 år snart och fler ska det bli, i love you forever<3


RSS 2.0