kyckling,ris & currysås

har jag nyss krängt o de va riktigt gott, nu väntar ja bara på att teddefis ska komma hem :)
ja o sara va ute o gick innan (duktiga) men vi pausade hos sara o freddes mormor o morfar de va trevligt.

I MORGON KÖR JA O MIN TEDDE TILL NOVA LUND WOHOOOOO, lycklig, äntligen GINA-shopping ;D

/dippa

my love



min stora kärlek. de är tur att jag har dig tedde, vill inte leva en enda dag utan dig. we belong togheter<3

snart är de april

och tiden går så sjukt fort att de är lite jobbigt, flyttar ju i från denna lägenheten snart, sjukt trisst =/  men en ny tid väntar helt enkelt o den ser ja fram emot. lördagen var mycket fin hos matilda, jätte skoj hade ja, fredde hade dock glömt sitt leg o kom inte in på class sen så vi åkte hem istället. igår så åkte vi hem till svärmor i knislinge o åt köttbullar o sånt göddigt, sen hjälpte hon oss med tvätten, skönt att slippa göra de själv när man va sleten :P sen testade jag (äntligen) guitar heroes, trummorna :P haha fan va jag sög i början, men sen lärde ja mig lite iallafall haha ;D sen kom vi hem o insåg att vi inte hade några nycklar med oss från knislinge.. så de va bara att köra tillbaka o leta röven av oss, väl i knislinge kom vi på att vi åkt med freddes pappa dit så vi ringde honom o självklart låg nycklarna i hans bil i .... HAMMAR! ja så då blev de en tripp dit, sen var vi så hungriga så de blev drive in på max, sen körde vi hem till sara o åt o kollade på one tree hill o gossip, de nyaste avsnitten :)

idag händer inte mkt mer än städning( som ja inte hann klart me i lördags) haha sen ska jag nog träna ikväll med sara om hon kan o så:P

/dippa

 sommar o värme hade inte suttit fel nu :P

städnings paus

core bosun va riktigt jobbig som förväntat, men riktigt kul o gött är de:) hoppas på träning i morgon också, så har ja iallafall tränat tre gånger denna veckan (fyra med min o saras promenad) men ikväll blir de att unna sig lite vin, o massa mys med massa trevligt folk :)

har iallafall diskat vår enorma disk plus dammat i köket och vardagsummet. ska snart ta tag i vårt världskrig i sovrummet (kläder ÖVERALLT) o sen bädda rent o även damma där inne, sen är de bara dammsuga o moppa kvar, men just nu tar ja en liten paus, de får man ibland ;P

sen efter all städning kommer väl fredde hem så blir de lite mat och sen göra vid oss för att sedan bege oss ut till matilda o de andra :)

/dippa


core bosu

idag är de dags för core bosu, ja känner mig taggad men vet ju vad som väntar mig- en timme in hell! men vafasen man får kämpa lite ;D nu har fredde åkt iväg för att göra högskoleprovet, o jag är inte avundsjuk någonstans ;) jag får ta o äta lite frulle nu om ja ska orka träna idag. sen efter träningen blir de städning här, vilket ja inte heller ser fram emot, sedan ikväll blir de fest o spel kväll hos matilda, o de ska bli riktigt nice :) 

/dippa

Core bosu!!!

godnatttt!

inatt har ja bestämmt mig för att inte vakna 05.00?!  de vore fint för en gångs skull ;P bokade ett core/bosu pass nyss, gött, så känns de mer motvilligt att ångra sig i morgon;D ikväll har de varit letsdance mys me fredde sara o alex. i morgon kväll blir de mys hemma hos matilda, men först core/bosu, och städning i our cribb.
godnatt!!!

/dippa

mer vill ha, nu från hm ;D



precis, skorna VILL VILL VILL jag ha.. hoppas de finns i butiken i lund bara :P

scared of lonely

http://www.youtube.com/watch?v=c6VRfTY1rZI&feature=related Scared of lonely- Beyonce

lets dance kväll?

aah de blir de förmodligen ikväll, bara mysa o titta på tv o sådär..

idag på dagen ska ja försöka pallra mig till apoteket o sen vill ja träna lite juu.. men får kanske bli core bosu i morgon istället ;D vill försöka klippa lugg snarast med! känner för lite förändring :) ska även städa trappuppgångarna idag och diska o städa här inne, får se hur de blir ;P ska iallafall boka beyonce biljett på lördag, vi ska se henne i stockholm, sjukt kul kommer de att bli :)

neehepp nu får ja väl klä på mig o ta trapporna iallfall, har dock sjukt ont i svanken typ =/ men men

/dippa

 här har ja lite sne-lugg, men ska klippa en rak lugg nu:)


26 mars

idag har varit en mysig dag, varit på stan med mamma lite, handlade ett snyggt linne o en scarfs på bikbok :) sen åkte ja hem o lagade fläskfilegryta till mitt hjärta:) nu har vi kollat på OTH och ska kolla på gossip girl, riktigt nice :)

sen vill jag säga grattis till min kusin Christina, som förhoppningsvis (om allt går som de ska)  ska få en liten knatte den 21 november :) STORT GRATTIS!

/dippa

Gina tricot "vill ha"


har suttit på hemsidan nu finns en del man vill ha ja!!!
dock vill jag ha väskan i svart om de finns, finns säkert mer i affären med
sånt smått o gott man vill ha, älskar GINA!!

05.00??

varför vaknar jag klockan 5 varje morgon? de är sjukt störigt alltid samma tid med, kvittar när jag går o lägger mig. haha ajja nog om det. blev 1 timmes promenad igår med sara, sen sket vi i att träna på kvällen.. funderar på om ja ska va i gymmet lite idag får sehur de blir, vill dock till stan en sväng o titta lite nu när man har pengar, ska dock spara till nova lund, men ngt litet kan man ju alltid köpa :)

annars händer inte jätte mkt idag, de vanliga.. trapporna, o disk, eller så blir de trapporna i morgon:) i morgon kväll blir de blir de nog bara mys framför lets dance.. sen på lördag blir de fest/spel/dans ( något i den stilen) hemma hos matilda, de ska bli trevligt :)

/dippa


gammal goding :)



spring time

snart ialla fall ;) de va ganska så fint väder idag så sara frågade om vi skulle ut o gå en runda o de sa ja inte nej till, vi gick en hel timme, in till stan o handlade frallor på fantasi o sen hem igen, riktigt gött var det! :) sen åkte ja ut till vä o lämnade bilen,sen va ja ett ärende i stan o nu är ja hemma, eller har varit hemma en stund, är trött som fan, men blir nog träning ikväll med sara fall vi orkar.. :P haha.

jobbade igår o de gick bra :) ska diska o plocka här hemma innan ja tränar om ja hinner o orkar. haha känner mig ganska slö efter vår promenad, ska lägga mig här i soffan o bara ligga lite :P

fick den bästa lönen någonsin idag :):):) vilket betyder spara o shoppa! nova lund på tisdag :) dippa är glad idag :)

/dippa


träning!

var på lunchjympan idag, de va ett ganska slappt pass om man jämför med va de brukar va, men ja gjorde de lite jobbigare, de blir ju va man gör de till :) iallafall så va de skönt, men ja va helt tung i hela kroppen o förkylningen känndes igen. o de är trisst, men ja tänker faktiskt skita i den nu, o de blir träning i morgon, kanske torsdag eller fredag, o lördag vill jag gå på core bosu. ska försöka ut o gå på morgonen i morron me om de är lite varmare..

nu ska ja hoppa in i duschen, börjar jobba kl 16.00

/dippa


24 mars...

... och det är snö ute.. jag blir så trött !! ´jag vill ha våår nu!

idag blir det lunchträning tror jag, om ja inte hinner ändra mig innan :P sen börjar jag jobba 16.00-20.30 idag.
ska även hinna diska lite nu, hmm. får ta lite ikväll med.. fredde kommer först hem i natt, han ska tatuera resten av armen idag så.. :) nee nu ska ja diska lite :( haha

/dippa

p.s de blir iallafall resa i sommar, denna månaden har vi sparat 3000 kr, plus att nu denna lönen kommer vi att spara , 5000 eller 6000 till. PLUS att vi har resecheckar från ving på 2000 kr :) o vi som bara ska ta en restresa:P men de är alltid bra att spara :)


new week!

I lördags hade jag en mycket trevlig dag i lund, världens sötaste ungar har min kusin och hennes man :) sen på kvällen kom emmy o ida o hämtade mig, sen stack vi till willys o handlade gödde. sen hem o kolla på robinsson, sjukt tråkigt första program iallafall :P sen kollade vi på "vi vet vad du gjorde förra lördagen" sjukt kul program haha, sen skrattade vi åt sean banan remix o lite annat på youtube. en trevlig kväll :)
 
igår så vaknar jag såklart av att jobbet ringer, så igår blev de jobb mellan 15.00-19.00, så de är goa pengar en söndag :) de va rätt mycket att göra dock. när ja kom hem var här fullt hus. haha fredde, mamma o sara va här men de va mys :) o mamma lagade riktigt god mat, jag dog nästan!! haha

idag är de pappas födelsedag GRATTIS PAPPA :)<3  så ska väl ut där en svängom :) sen blir de träning någongång ikväll :) senare i veckan blir de nog lund igen :P eller så blir de början på nästa vecka!

i morgon är de jobb på kassa 14 igen 16.00-20.30 :P

/dippa


härlig sommar/student bild!

lund!

idag har vi varit på 1års kalas för Julia mitt gudbarn. det va jättemysigt att få leka med julia o ida :) nu ikväll blir de tv mys med ida o emmy, skulle kolla på robinsson. nu orkar ja inte skriva mer för jag är trött :P

/ dippa

Jag o Julia idag :)

skinnjacka!

äntligen har jag införskaffat mig en skinnjacka..köpte en igår:) köpte även ett halsband från bikbok, med peacetecken och sen en mascara, som ja inte vet om den är bra eller inte haha. sen fick jag två tröjor av mamma, en från hm med en leopard på, fräck var den, sen en från veromoda en tshirt med "tatoo-tryck" haha kallar ja det ;) så de va en mysig dag igår med massa fete mat, bland annat pizza på kvällen! :)

idag blir de städa trapporna, kanske träna eller så får de vänta tills söndag! o även diska lite. sen ikväll blir de bio män som hatar kvinnor, ska bli kul o se :P ska även färga mammas hår idag och försöka skaffa mig en ny telefon :)

 denna fina rosa mascara köpte jag :)

/dippa

soooooooool!!!

idag vaknade jag när fredde gick o såg att de va jättefint väder så jag tog på mig joggingbrallor o tjocketröja o solbrills o va ute o gick en halvtimme :) riktigt gött var det ! nu äter ja frulle, senare ska ja diska o ta trapporna o kom på att ja ska på stan med både mamma o sara haha de löser sig :P sen hoppas ja på träning ikväll fall ja orkar :P

/dippa

träna, sola, handla, äta, duscha, dö!

japp va o tränade medel med sara idag fast att jag är förkyld de märktes lite men ändå skönt att få röra på sig, känns som de blir värre om man inte gör de:P sen körde vi o solade, i stå-solarium, skit bra man får ju inga fläckar då.. vågade endast ta 7 minuter typ. för på mig stod de 6 min första solningen, man vet ju aldrig hur effektivt de är men de va som ett vanligt solarium typ tycker jag.. haha sen åkte vi o handlade lite, ja handlade ngt live in grejjs till håret och två choklad haha, va med mest som sällskap till sara ;D sen åkte jag hem o lagade mat - pölse spaghetti, sjukt gottt!!! sen nu har jag duschat och nu ska jag dö här i soffan medans ja väntar på att min man ska komma hem :P

i morgon blir de nog stan med sara o fixa här hemma och trappupggångarna o förhoppningsvis träning!

/dippa

ballerina

nu är jag hemkommen för en stund sedan. jag o mamma var ute i härnestad hette de där de bodde. gud va mysigt ställe, sådär fridfullt och hälig luft o atmosfär. så vill jag lätt bo sen, några steg ut till stallet bara, sjukt fint hade deras stall blivit med.. på granngården gick en gris lös en sånn där svart stor en, skit sööt va den, den kom fram till mig:P haha

ajja sen nu sitter jag här och äter ballerina och dricker mjölk, kan de bli bättre? haha.

hoppas på träning ikväll, men vet inte om ja orkar är förkyld o så fortfarande..
förresten kan någon köpa en gård o en häst till mig, o lite andra djuur. tack.. :P

/dippa


PLUS



ÄR LIKA MED= :) :) :)

what a beautiful morning

vilket underbart väder de är idag, vill ju bara vara ute i princip! mamma kommer hit om en stund och då blir de frallor med ost och mammas specialar oboy, den är såååå good! sen efter de, ska vi nog ut till åhus/yngsjö någonstans tror jag de är, där lena klas, emma o björn bor.. de har flyttat till en gård, med två boningshus och stall och sånt, mamma säger att de är jätte fint, och jag har lovat länge att ja ska komma dit, så idag ska vi nog dit om dom är hemma förståss :)

sen efter de vet ja inte.. ska iallafall träna ikväll, är dock jätteförkyld och typ ont i halsen fram o tillbaka.. men idag måste jag träna!  helst inte mer än en dags uppehåll haha :P ja vill ju bli av med fläsket, men samtidigt ska man träna för att hålla igång o de blir inte roligt om man puschar sig själv för hårt inte till slut iallafall..

/dippa

 den här snyggingen vill man ju ska sitta bra i sommar ;P haha

segedag

idag har varit en sege dag, har inte mått speciellt bra så. har läst lite i en bok "om ja kunde drömma" (twilight böckerna) suttit på datorn, john va här en sväng innan han skulle till tandläkaren med.. och sen har ja diskat, fixat me ena trappuppgången, tagit ut soporna och lite sånt tråkigt.. skulle tränat idag, men skippar det, har fortfarande träningsvärk från i lördes, o de blev inte bättre efter träningen igår haha, men ska på core bosu i morgon istället tror jag, så ja köttar på ordentligt. ska försöka träna torsdag o fredag med. sen på lördag blir de 1års ´kalas för mitt lilla gudbarn julia :)

just nu väntar ja på tedde, han är snart hemma, sen blir de god fläskfile sås o ris till middag:)

/dippa


mitt lilla gudbarn :)

i hate this part och losing you

http://www.youtube.com/watch?v=ndNYomUxyN0 - i hate this part med pussycat dolls

http://www.youtube.com/watch?v=S0fT0cwZPlA - losing you med dead by april

trevlig dag :)

idag har varit en bra dag, än så länge:P jag o mamma va på kvantum o klagade på fläskfileerna, hade köpt två vi fick 6 stk till godo :P haha snacka om chockad men riktigt gött :P sen åkte jag till stan med jessy där de blev fika på teapot, och massa vill ha prat haha. vi hittade riktigt mkt saker i stan särskilt skor!! haha sen nu har ja varit hemma diskat dammsugat och moppat och dammat lite.. sjukt nöjd. nu ska ja svida om till träningskläder o sen in till sara. blir medelpass idag, rikitgt gött, o jessy ska med me, woho:)

hinner träffa mitt hjärta i en kvart iallafall.. sen senare ikväll med förståss:)

nu ska jag byta om :)

/dippa

min helg :)

Fredag: Jag fredde, sara david o alex beställde grekisk mat och jag tog en pizza, sen blev de slappe och mys, mycket trevlig kväll!

Lördag: blev en mycket effektiv dag för dippa, först åkte jag o tränade core bosu, man kan säga att jag dog, fyfasen vilket bra pass! sen så åkte ja hem snabbt o duschade och svidade om till jobbekläder, sen vidare för att jobba till klockan 19.. väl hemma sen hade jag riktigt ont i knäna kan jag säga, men då kom min kära bror hit o ja klippte honom och färgade håret svart o så färgade ja ögonbrynen på honom med, haha. (innan dess hade ja o fredde hunnit med att handla också)de blev nice, såklart kollade vi på melodifestivalen samtidigt och jag fattade typ ingenting, jaja, sverige röstar alltid fel enligt mig.

söndag: sov ganska länge, sen blev de att köra o hämta mamma på resecentrum, hemom här och slänga i lite tvätt och åka iväg för att kolla på freddes match, de mötte näsby (en match man bara måste se) haha de va riktigt roliga incidenter precis som jag väntat mig. sen åkte vi hem o fixade lite med tvätten, sen lagade vi mat, kycklinginnerfile och potatisgratäng o sallad, de blev riktigt gott, sen gick vi in till sara med lite mat, hon satt ensam så vi tyckte synd om henne haha, så kollade vi på parlamentet och beck o de va riktigt nice. sen va ja jätte jätte trött o somnade omedelbums.

idag: händer inte jätte mycket ska fixa här hemma, o träna senare, och kanske träffa jessy:) mamma kommer hit snart o då ska vi till kvantum o klaga på fläskfiler fyfan!! andra gången den har varit dålig när vi öppnade den! rikitgt äckligt är de!!

/dippa


13

fredag den 13onde idag. idag blir de jobb på dagis igen så ska cykla typ nu. har iallafall fixat så ja får min lön, o den blir rätt bra denna gången så ja är nöööjd :)

ikväll blir de städa trappor o sånt, sen duscha o lite så sen slappa med tedde sara o david, vi ska nog beställa grekisk mat o feta oss lite..:)

tack för mig, hajdååå:)

/dippa

12

usch o fy va de är kallt, sitter här med freddes stickade tröja, den luktar så himla gott, den luktar fredde:) har jobbat på dagis idag, de har gått bra, men är trött i huvudet. när ja kom hem åt jag en god kanelbulle och drack mjölk :) mums, sen har ja suttit här, ska snart laga mat, tråkigt att laga själv. men fredde skulle tdligen stänga på skolan idag så han är inte hemma förrens halv 8 den stackaren, åkte halv 8 i morse med. så ja får laga mat till honom med. jag ska kanske träna idag, medel halv 8 om sara känner sig bättre, tror inte jag orkar att pallra mig dit själv idag. annars får de bli gym i morgon, men lite har ja nog gått ner, de tyckte fredde iallafall :)

en annan som har gått ner är min kära bror 54 kilo tror jag att han har gått ner.. finns ingen i världen som är så stark och envis  som han är tror jag (asså psykiskt) annars slår nog magnus samuelsson honom ;) haha. att kunna känna sånn motiivation, att inte äta något onyttigt på över ett år, jag hade aldrig klarat det, aldrig. en stor eloge till honom kan jag säga. när han har beslutat sig för något så gör han det. tränar i princip varje dag och går i skolan och orkar med det samtidigt. ja vet hur slut i huvudet ja alltid va efter skolan. att plastikkirurgen nekar till att operera honom tycker jag är heelt vansinnigt "vi gör inte sånna operationer gratis längre, de får ni betala för så fall" är de vinsten man får för att ha kämpat och gått ner så mycket, att man ska behöva betala flera hundra tusen för att operera bort magskinn. jag menar när man är så pass ung, och har tränat som en dåre, så kommer inte resten att gå bort (även om mycket redan gjort det) är man ung så borde det vara gratis, man har ett helt liv framför sig, man vill inte gå o skämmas över magen på beachen, (inte för att jag tycker att det ser dumt ut) men jag vet ju själv hur jag hade kännt det. det är skandal. nu mår han nog ännu sämre, för att han fått avslag från operation. men mamma ger inte upp. så magoperation ska de bli, på ett eller annat sätt. du är stark min bror, ingen borde någonsin gå igenom va du har gjort, men du reser dig alltid upp igen och de beundrar jag dig för<3

/dippa

utmanad

utmanad av amanda :)


Tre jobb jag har haft: Servitris, dagisfröken, bartender
Tre platser jag har bott på:  wä och näsby, sen wä igen snart, gälls de ? haha
Tre saker jag gillar att se på TV:  vänner, det okända och oprah och sånt ;D haha
Tre favoriträtter: bakadpotatis & lövbiff, fläskfilé och potatisgratäng, sen gillar jag kycklingrätter(starka)
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: thailand, malaysia, australien, usa.. ojsan de va fyra MINST ;D
 
utmanar alla som läser ;)

tisdag & onsdag

igår jobbade jag 8-17 på dagis, så de va en lång dag med goa pengar :) sen efter de blev de hem o laga pannkakor med teddefis, sen åt vi och kollade på twilight ÄNTLIGEN! haha lite seg i know, men fan va bra den var! sen följde vi med sara o david hem till svärmor i knislinge, de ville såkalrt kolla på fotboll, o ja somnade så gött i freeddes arnar :)

idag blir de jobb 13-16.30, sen cykla snabbt hem o byta om sen åker ja o sara o tränar medel 17.30 på friskis, de ska bli gött! sen blir de hem o laga mat och sånt, sen kommer fredde hem sent efter sin träning, ska även jobba i morgon 12-16.30 och likadant på fredag, ska träna någon dag där med, sen jobbar jag på kassa 14 på lördag 13.30-19.00, så de går bra nu :) haha

ne nu ska ja hinna diska, plocka lite duscha och sånt på typ en timme, okeejj, de hinner ja har precis ätit frulle iallfall:P

/dippa

 jag viiiiiilll!!!

helgen!

i helgen drabbade maginfluensan fredde rejält, i fredags natt för o vara exakt, och de va synd om honom, ja sov dock inte mkt under natten o jobbade på lördagen 13.30-19.00 sen mådde ja inte heller hundra, antagligen för ja va så trött o så, så ja bara stack o lämnade presenten hos amanda, inget partajande för min del =(  i söndags, var de typ lite städning här hemma och tvätt time, och de blev även mycket goood söndagsmiddag hos mamma o pappa!

idag har varit en mysig dag, jag har varit ute hos mamma o pappa och jag och mamma har bakat, bullar, kladdmuffins och chokladbullar. de va mys, sen kom ja hem här igen träffade tedde en snabbis innan han stack vidare till träningen o nu sitter jag här i min ensamhet, är helt slut i huvudet o konstig, fattar inte va de är med mig..
i morgon ska ja iallafall jobba, 8-5 så de är ganska länge, sen vill jag träna på kvällen, såg att de går ett medelpass halv 7, får bli de så fall, någon som vill med är de bara att höra av sig :)

/dippa

by the way, kanske blir turkiet i sommar hotell can garden i side, med all inclusive, ja tackar inte nej, ja behöver något att se fram emot!!



här ska vi bo så fall, inte helt fel.. (bilden tagen från vings hemsida)




6 mars

igår jobbade jag, sen blev de hem o slänga i sig lite mackor, sen va de bara att ta sig i kragen o gå till kvantum och öb med fredde, vi va tvugna o handla, de bästa vi handlade dock var "äppelcidervinäger" tabletter, som gör att man får högre fettförbränning under dagen. de ska va rikitgt bra, så längtar tills jag ska testa dom ska nog ta en redan idag,

idag ska jag träffa jessy en sväng tror de blir stan:) sen efter de ska jag träna med sara ikväll vid 5 tiden, tränade igår med, va skit mkt jogging och styrka , o ja va helt slö så jag dog, men känner mig piggare idag så hoppas de går bättre, men man ska ju inte va sånn, ja genomförde passet o de är gött ju :) sen nu när ja har mina äppelblablabla tabltetter så hoppas ja på att tappa de där extra överfettet, ja tror de kommer bli min nya favvis sak ;D haha

nee nu ska ja nog äta en macka, o sedan lite kärleksmums :)


/dippa


grafitti är gott ;D här är jag o josse på roadtrip, här i malmö, gotta love the weather :)... och varm baguett med chilismör ocst och skinka ;D


my day

igår kväll va vi inne hos sara o david o firade sara lite, o de va väldigt mysigt, och goda kakor framförallt, dock hade svärmor bakat till mig o fredde med, kärleksmums o massa kanelbullar, me like :) haha. men kännde dock att man varit sjuk, va helt slö o konstig så vi gick hem ganska tidigt o ja somnade ganska tidigt, har varit helt konstig i sömnen nu de senaste nätterna, här om natten hade jag tydligen väckt fredde med att skratta jätte högt o så hade han drågat "va är det ditte" så hade jag sagt ge mig din handled och tatt den samtidigt som han bara "va fan är de" o ja bara den andra med, sen bara börjat as garva igen. helt sjukt haha.

idag blir de jobb på dagis 12.30-16,30 fan ta ungarna om ja blir sjuk igen ska ju jobba på lördag med! sen blir de hem o äta o mysa lite med tedde sen vid halv 8 blir de träning, medelpass på friskis med sara:) de ska bli gött, kommer dock dö under och efter passet, men så får de va :P

nu ska ja snart göra vid mig, o sen om 1,5 timme ska ja typ cykla !

/dippa

teddefis :)

jag o jessy för ett bra tag sen:)


not quite over

fy varför går mitt illamående upp o ner hela tiden, ja tycker detta verkar som en konstig liten bakterie i min mage, försvinn!!!! ja måste ju jobba i morgon, o även på lördag. idag måste jag snart ta tag i mig själv o diska vika tvätt osv. sen ikväll blir de in till sara o david lite o fira sara lite i efterskott haha :P

idag är fredde på jobbet iallafall skönt för honom, tråkigt för mig som är här hemma själv, dock va mamma på besök innan en stund, de va mys:)

beställde en bikini igår, ganska tidigt i know, men ja älskade den och dyr va den inte heller så den fick bli min, fast pengarna drogs från freddes konto, tack tedde, du är för söt :) ( men de va bara för att han med tyckte om den) haha

på fredag ska ja nog träffa jessy en sväng o fixa lite me saker, kul för mig att spanien inte blev så långvarigt för henne haha :)

ne nu ska ja gåå tack o heej

/dippa



fredde frågade mig innan ja fick den "har du ingen du kan använda då" ja bara "njaaeee" sen hämtade jag min "bikini-låda" och insåg att där va en del, men man måste ju faktiskt ha en ny varje år o byta ut lite :P speciellt när den är såhär snygg och billig :D haha
tack igen tedde :) <3


3 mars

usch va tiden går snabbt !! gårdagen började bra, med att jag mådde mkt bättre, sen på kvällen var jag riktigt hungrig så vi lagade mat o jag åt två lövbiffar och en hel bakpotatis, inte likt mig, och allt detta åt jag då på rekord tid typ. efter att jag hade ätit mådde jag inte alls bra, känndes som om ja skulle få ett återfall av maginfluensa, men tack o lov mådde ja mest bara dåligt. så ja gick o la mig tidigt! har sovit som en rööööv, mitt huvud är helt rastlöst och även kroppen. så idag kanske ja vill träna om ja forstsätter att må bra, neb såfall blir de ki yoga mest för att ja kanske inte ska ta ut mig för mkt, dessutom hade de varit jätte skönt idag:)

nee nu ska ja snart äta frulle!

/dippa

update

de blev ingen träning i fredes, utan tränade i lördags i stället, va på gymmet o sprang/gick lite, men helt slut blev jag haha ;D sen blev det att fara in till stan med mamma där ja köpte present till emma g och mina kära byxor haha :P sen åkte jag hem, o började smått göra mig i ordning samtidigt som jag o fredde förfestade, haha vi hade vår egna lilla förfest, men kul hade vi :) sen drog vi till emma/class, där massa trevliga människor var, o de va jätte kul, sen drog vi hem och på hemvägen har jag alltså på ngt sätt (som varken ja o fredde kommer ihåg fullt ut) stupat ralkt framlänges, så nu har ja blåmärke på hakan? handleden? och höften? även sår på händerna? hahah jaja så kan de gå, påväg hem hör vi ngn som skriker fårn en "grupplarm" bil, då va de david som va snäll o skjutsade hem två fyllon :P väl hemma spydde jag, "hmm fylla" tänkte jag........

mindre rolig blev gårdagen/söndagen de visade sig inte va fylla utan maginfluensa , så söndagen spenderade  jag på toaletten och i soffan, tråkigt nog, men min räddning blev colan, fan va bra de är mot maginfluensa , så idag är jag ganska pigg och dagis ringde, men tyvärr måste de ju gå 48 timmar efter sista sympton så ingen träning för mig förrens i morgon =(
¨
idag så har fredde vaknat upp med bubbel i magen, så inget jobb för honom heller, han ligger o sover nu .

bilder får komma sen om ja de finns några?! haha nu ska ja föröska äta eftersom ja åt extremt lite igår

tack o hej

/dipppa

RSS 2.0